KO SI LAHKO PRIVOŠČIŠ

FOTO: Tako mladi, pa tako uspešni: to je vozni park naših nogometašev

Objavljeno 08. april 2016 16.28 | Posodobljeno 08. april 2016 16.40 | Piše: S. N.

Vozila smo ujeli pri nogometnem centru Brdo.

BMW 645 CI je mogoče dobiti že od dobrih deset tisoč evrov. Seveda govorimo o rabljenem, 12 let starem in z več kot 200 tisoč prevoženimi kilometri.

Z dobrimi nogometaši povezujejo lepe ženske. Pa tudi odlične in prestižne avte. Nekateri imajo namreč bajne plače, ki si jih navadni ljudje ne moremo niti predstavljati. Očitno pa gre tudi našim nogometašem precej dobro.

Temu pritrjuje sprehod po parkirišču nogometnega centra Brdo, kjer je naše reprezentante mogoče ujeti med skupnimi treningi. Našli smo precej zelo luksuznih mercedesov, bogato opremljenih audijev, nekoliko starejšega beemveja,

image
Luksuzno vozilo Josipa Iličića.

posebnega range roverja, in eno dobro opremljeno škodo, ... Vrednosti nekaterih znašajo toliko kot kakšno solidno dvo- ali trisobno stanovanje v naši prestolnici.

Prevladujejo mercedesi, ki ga vozi tudi selektor Srečko Katanec, najdražji v voznem parku, ki to pomlad hrumi po žogobrcarski Sloveniji pa je mercedes razreda G, s katerim se je iz Italije pripeljal mladi zvezdnik Josip Iličić, ki trenutno igra za Fiorentino. Po podatkih spletnega portala Celebritiesmoney.com je v lanski sezoni zaslužil 1,72 milijona dolarjev (še 114 tisoč dolarjev je dobil bonusa), medtem ko naj bi bil omenjeni nogmetaš na trgu po podatkih omenjenega portala vreden kar 8,6 milijona evrov.

Več o voznem parku nogometašev pa v zgornji fotogaleriji.

Deli s prijatelji