POSEBNA ENERGIJA

FOTO: Rodila bo punčko

Objavljeno 17. november 2017 08.00 | Posodobljeno 17. november 2017 08.00 | Piše: Tomaž Mihelič

Zdi se, da je naša revija Suzy najbolj zanesljiv test nosečnosti, saj smo že v treh odmevnih primerih prvi napovedali, da bodo slavne Slovenke postale mamice. Tudi pri Tini Maze se je izkazalo, da smo s pomočjo energijske terapevtke Elene Sofie Seničar zadeli v polno.

Rebeka nas je želela pretentati, da je staknila prehlad, mi pa smo takoj uvideli, da je drugič noseča. FOTO: Mediaspeed

V uredništvu je završalo, ko smo na začetku oktobra zagledali fotografije Tine Maze, ki v ohlapni beli srajci pozira pred fotografi. Izžarevala je neko posebno energijo, značilno za ženske v blaženem stanju, in hitro smo za potrditev poklicali mojstrico uvidov Eleno Sofio Seničar, ki nas je opogumila, da smo objavili zgodbo o noseči Tini.

Za nameček nam je zaupala, da je bila takrat v četrtem mesecu, kar se je izkazalo za zelo precizen podatek, saj je smučarska šampionka na svojem profilu objavila, da z Andreo Massijem ponosno pričakujeta otroka, in zraven pripisala številko 24, ki ponazarja, da je v 24. tednu nosečnosti in bo postala mamica kmalu po koncu 23. olimpijskih iger.

Tina naj bi bila takrat pogodbeno angažirana s športno televizijo Eurosport, vendar so se načrti zaradi veselega pričakovanje postavili na glavo. Zdaj je vse posvečeno starševstvu, ki sta se ga glavna akterja slavne ekipe Team to aMaze že dolgo veselila, mi pa smo tudi tokrat na pomoč poklicali Eleno. Po njenem videnju se bo rodila punčka, po vsej verjetnosti s carskim rezom. Kot prava borka bo tudi skozi nosečnost Tina stisnila zobe in zdržala do konca, hčerka pa jo bo obogatila z žensko energijo, ki jo zvezda belih strmin po koncu neizprosne tekmovalne kariere zelo potrebuje.

Korošica ne bo klasična mama, ki bi sedela doma in gospodinjila. Še vedno je odvisna od adrenalina in materinstvo ne pomeni konca kariere, saj se ji obeta velika vrnitev v obliki športne akademije ali nekakšnega šova. Najlepša novica pa je to, da se bosta tvorca slovenske smučarske pravljice razveselila tudi drugega otroka, ki bo krona dolgoletne ljubezenske naveze. Boljši od 'clearblueJA' Prva nosečniška napoved je veljala za Rebeko Dremelj, ko je drugič postala mama. Takrat se je, podobno kot Tina, skrivala za ohlapnejšimi oblačili, a smo jo hitro spregledali, četudi se je branila, da menda boleha za virozo. V resnici so jo dajale značilne nosečniške slabosti.

V precej blagi obliki se je z njimi soočila naša druga slavna nosečnica Tanja Žagar, ki je po našem razkritju poskrbela za pravo evforijo. Je res zanosila, kdo je oče, kdaj bo rodila in številna druga vprašanja so zaposlovala javnost. Na koncu so se morali zadovoljiti le s tem, da je Tanjin sinček zdrav in da po vsej verjetnosti nikoli ne bomo videli popolne družinske fotografije. 

Deli s prijatelji