BREZ VRATARJA

FOTO: Real Madrid tarča posmeha: niso znali odpreti e-pošte?

Objavljeno 01. september 2015 18.49 | Posodobljeno 01. september 2015 18.51 | Piše: S. U.

Zadnji dan nogometne prestopne tržnice je v Evropi zaznamovala neuspešno izpeljana pogodba med Manchester Unitedom in Realom, ki je zaradi zamude pri posredovanju dokumentacije ostal brez vratarja Davida de Gee.

MADRID – Selitev vratarja Manchester Uniteda Davida de Gee k madridskemu Realu je bila ena bolj pričakovanih novic ob koncu nogometnega poletnega prestopnega roka. A zdi se, da je projekt propadel. Poletni prestopni rok se je iztekel v ponedeljek, 31. avgusta, točno opolnoči. Španski in britanski mediji poročajo, da prestop po izteku roka ni bil zabeležen kot uraden v podatkih španske nogometne zveze, kar bi lahko pomenilo, da de Gea ne bo mogel igrati za Real. Pri Manchester Unitedu, tako vsaj poročajo španski mediji, so menda pravočasno poslali ustrezno dokumentacijo za prestop, vendar v taboru španskega velikana dokumenta niso mogli (znali?) odpreti.

V Madridu so bili pripravljeni plačati 30 milijonov evrov za vratarja. Kostariški vratar Keylor Navas pa naj bi v tem projektu odpotoval v obratni smeri k Unitedu. Kluba pa sta zamudila zadnji rok za izpolnitev dokumentov, ki se je v Španiji iztekel opolnoči.

Tako so se iz neljubega dogodka nogometni navdušenci šalili na twitterju:

Deli s prijatelji