FANT Z EREKCIJO

FOTO: Odločil svetovno prvenstvo, a vsi se ga spominjajo po erekciji

Objavljeno 17. julij 2014 22.06 | Posodobljeno 17. julij 2014 22.05 | Piše: S. N.

Ko je po finalni tekmi na zelenico pritekla Ann-Kathrin Brömmel in vroče poljubila strelca edinega zadetka Maria Götzeja, so na dan privreli spomini.

Silovito nogometno moč sta že na startu pokazali Nizozemska in Nemčija.

BERLIN – Zaključek svetovnega nogometnega prvenstva v Braziliji so polepšale tudi izbranke nemških nogometašev, ki so jih zmagovalci iz vrst gledalcev potegnili na zelenico, kjer so se poljubljali, objemali in se veselili pred očmi objokanih poražencev Argentincev. Še najbolj je bil na udaru junak finala ter strelec edinega in zmagovitega zadetka Mario Götze.

Ko je po tekmi na zelenico pritekla njegova izbranka Ann-Kathrin Brömmel in ga vroče poljubila, so se na twitterju pojavili številni zapisi ob fotografijah iz leta 2012, ko si je takrat še kot nogometaš Borussie Dortmund po naporni sezoni privoščil oddih na Ibizi. Ann-Kathrin je takrat poskrbela za burno reakcijo v njegovih oprijetih kopalkah. Erekcije še danes mnogi ne morejo pozabiti, zato se je eden žaljivejših zapisov na twitterju glasil: »To je fant, ki bo vedno znan po svoji erekciji.«

Očitno tudi gol v finalu svetovnega prvenstva ne ustavi zlobnih jezikov ...

Deli s prijatelji