PRESENEČENJE

FOTO: Objava na facebook zidu Michaela Schumacherja, ki je dvignila prah

Objavljeno 26. oktober 2017 14.48 | Posodobljeno 26. oktober 2017 14.48 | Piše: A. L.

Navijači se jezijo.

Michael Schumacher.

Novic o zdravstvenem stanju dirkača Michaela Schumacherja ni, kljub temu pa na njegovem facebook profilu dežujejo objave. Skoraj vsak dan ali pa na vsakih nekaj dni upravitelj strani objavlja njegove fotografije in pripise. Navijače in tiste, ki so Schumacherja drugače spremljali na športni in življenjski poti, pa to jezi. Menijo namreč, da navijačev ne bi smeli pustiti tavati v temi.

»Vedno znova stare stvari. Zakaj nam ne poveste, kako je on? Fotografij si verjetno nihče ne želi videti, nas pa zanima, kako je,« pravi Andrea.

»Bil sem njegov veliki oboževalec. Kupovali smo njegove stvari. Mislim, da bi njegovi bližnji ali pa celo njegova menedžerka Kehmova morala povedati, kaj se dogaja z njim,« piše Jasmin.

»O. K. Nisem več Schumacherjev fen. Gledati stare fotografije ... Družina nas poskuša znova prevarati. Ne prenesem tega. Družina Michaela Schumacherja, ubili ste mojo strast,« se jezi Liu.

»Nikoli se še nisem oglasila na to temo in nisem njegova navijačica. Moram vam povedati, da je zdaj dovolj. Že leta puščate navijače tavati v temi. Mislim, da imajo navijači pravico vedeti,« je jasna Yvone.

»Ni potrebe po podrobnostih, a ustrezen odziv je potreben. Michael Schumacher je javna osebnost in ima veliko navijačev,« pa opozarja Tine.

Vsi zgoraj navedeni odzivi so nastali pod zgornjo objavo. Na njej so fotografije Michaela Schumacherja, ki so bile v reviji GQ objavljene novembra 2013, le mesec pred njegovo usodno nesrečo. Mogoče je, da so navijači prav zaradi tega tako občutljivi.

Deli s prijatelji