NA MODNI PISTI

FOTO: Lindsey najprej osvojila pisto, zdaj jo čaka zgodnje vstajanje

Objavljeno 07. februar 2014 21.51 | Posodobljeno 07. februar 2014 21.51 | Piše: T. L.

Lindsey Vonn je poškodba preprečila udeležbo na olimpijskih igrah, se je pa zato sprehodila po modni pisti ob začetku newyorškega tedna mode.

NEW YORK – Namesto na današnji otvoritvi olimpijskih iger v ruskem Sočiju in po pripravljenih smučarskih pistah se je alpska smučarka Lindsey Vonn (29) v četrtek sprehodila po modni pisti ob začetku slovitega newyorškega tedna mode. Nasmejana Lindsey se je predstavila v kreaciji živo rdeče barve Cynthie Rowley in elegantnih čevljih kožne barve, ki – zaradi smučarkine poškodbe – niso imeli pretirano visoke pete.

In zakaj rdeča barva? Ker je bil dogodek Go Red For Women – The Heart Truth Red Dress Collection povezan z ozaveščanjem žensk o nevarnostih srčno-žilnih obolenj, ki so v ZDA morilec številka ena med ženskami. 

Če je poškodba Lindsey preprečila, da bi bila ena od 290 ameriških olimpijcev, ki se bodo v Sočiju potegovali za kolajne, pa bo vseeno sodelovala na olimpijadi, in sicer kot komentatorka oddaje televizijske mreže NBC Today Show. Čeprav je Lindsey še vedno razočarana, ker ne bo mogla tekmovati, pa je ob tem na facebooku napisala: »Ko ti življenje ponudi limone, naredi limonado.«

In to je Lindsey tudi storila. Zdaj bo, čeprav kot priznava, ni jutranji človek, vstajala zgodaj zjutraj in spremljala olimpijske dosežke kolegov v Sočiju.   

Deli s prijatelji