RAZGALJENI

FOTO: Kdo je najbolj vroč? Slekli smo nogometaše

Objavljeno 25. junij 2016 22.11 | Posodobljeno 26. junij 2016 02.03 | Piše: Tomaž Mihelič

Med Slovenci je daleč na prvem mestu Rene Krhin. Vezni igralec španske Granade je pravi strup za občutljivo žensko srce, še posebno, ko ob zadetku odvrže dres. Jan Oblak se ne uvršča le med najboljše vratarje na svetu, ampak tudi najbolj čedne, četudi je bolj sramežljiv, ko je treba pokazati telo.

Zato pa je toliko bolj sproščen pri goloti mladi in izklesani Andraž Šporar, ki od letos naprej navdušuje navijačice švicarskega Basla. Foto: facebook.

Med Slovenci je daleč na prvem mestu Rene Krhin. Vezni igralec španske Granade je pravi strup za občutljivo žensko srce, še posebno, ko ob zadetku odvrže dres. Jan Oblak se ne uvršča le med najboljše vratarje na svetu, ampak tudi najbolj čedne, četudi je bolj sramežljiv, ko je treba pokazati telo. Zato pa je toliko bolj sproščen pri goloti mladi in izklesani Andraž Šporar, ki od letos naprej navdušuje navijačice švicarskega Basla. Slovenci smo očitno blagoslovljeni s postavnimi vratarji, saj se lahko pohvalimo tudi z visokoraslim in izklesanim Samirjem Handanovićem, ki zelo redko pokaže svoje mišice. Mi smo imeli srečo, da smo ga ujeli zgoraj brez. Tudi primorski vezist Valter Birsa ne skriva svojega telesa. Antonio Di Natale, Vincenzo Iaquinta, Claudio Marchisio, Federico Marchetti in Domenico Criscito so najbolj drzni italijanski nogometaši, saj so za reklamno kampanjo pokazali, koliko jih je v hlačah. Tudi Španci imajo svoje adute in eden izmed njih je nedvomno Sergio Ramos. Ta si telesa ni okitil le z mišicami, ampak tudi s tatuji. Na lestvicah najlepših nogometašev se v sam vrh redno uvršča nemški branilec Mats Hummels, ki s svojim 191 centimetrov visokim telesom skrbi, da si lahko oboževalke ob ogledu tekem spočijejo oči. Francoski napadalec Olivier Giroud ne napada le nasprotnikovega gola, ampak tudi srca nogometnih ljubiteljic. 

image

Deli s prijatelji