Predstavitvena informacija
Izkazalo se je, da je deček nogometašev nečak.

FOTO: Čustveno: razkrito, kdo je deček, ki je pospremil na zelenico Ronalda

Objavljeno 26. november 2016 23.35 | Piše: P. Pa.

Izkazalo se je, da je nogometašev nečak.

Pred tekmo je na nogometno zelenico zvezdnika Christiana Ronalda pospremil deček, ki se mu je na obrazu videlo, da kipi od ponosa. Ronaldo se je z njim zabaval, ga celo pocukal za ušesa, a to malega moža ni motilo. Vse skupaj pa je dobilo nove razsežnosti, ko je postalo jasno, kdo je deček.

»Ni besed, ki bi opisale to fotografijo … Dve generaciji in dve osebi, ki ju imam najraje na svetu. Ves svet ve, kdo je in kaj mi pomeni. Je moja kri, moj brat, moja ljubezen … Tudi drugi je moja kri, moj ljubljeni sin,« je na twitterju zapisala Katia Aveira, sestra Christiana Ronalda.

V nadaljevanju je še pojasnila, da si njen sin želi čim več časa preživeti s stricem, prav tako pa je navdušen nogometaš in bi rad sledil svojemu stricu, ki je tudi njegov veliki idol. »Danes so se mu uresničile sanje, da ga je pospremil na zelenico.«

Katia je še zapisala, da si bo ta trenutek zapomnila za vedno, prav tako pa se je zahvalila Sportingu, ki je malemu Dinisu omogočil ta nepozabni trenutek. 

 

 

Não encontro palavras para descrever esta imagem ...duas gerações numa foto e duas das pessoas que mais amo na vida ...um dispenso apresentações o mundo inteiro sabe quem é e o que representa na minha vida e na minha existência sangue do meu sangue meu irmão meu amor puro ...o outro o meu pequenino carne da minha carne meu filho querido ,filho este que pode estar com o tio onde e quando quiser mas como tantos meninos ama futebol e quer ser igual ao tio e óbvio vê no tio o seu grande ídolo e hoje realizou um sonho subir ao relvado com o seu único e real exemplo de luta e dedicação pelo que faz e segue os exemplos do tio com concentração e persistência ,mas existe alegria maior que isto ??meu deus tou tão feliz e babada meus dois amores minhas vidas ..este momento vai ficar com toda a certeza do mundo guardado no coração do meu pequenino e no meu também para toda a vida ...obrigada ao Sporting obrigada ao meu mano e obrigada a Deus por me deixar existir para assistir a estes momentos... #deus no comando

A photo posted by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Deli s prijatelji