VROČA KRI

Drama v Ljudskem vrtu: slekli so jih

Objavljeno 26. april 2016 21.49 | Posodobljeno 26. april 2016 21.49 | Piše: Pe. J.

Nogometni spektakel v Ljudskem vrtu se je sprevrgel v pravo dramo.

Navijači so ponovno pretiravali. Foto: Marko Pigac

MARIBOR Potem ko so nogometaši Maribora z remijem proti Kopru na nedeljski tekmi zapravili priložnost, da bi na lestvici prehiteli Olimpijo, so navijači vzeli pravico v svoje roke. Igralcem so ukazali, naj slečejo drese, ali pa jim bodo pri tem pomagali. 

Vdrli na igrišče, posredovali so varnostniki

Navijači se na svojem uradnem facebooku zagovarjajo, da so nogometaši kršili dogovor in so bile zato potrebne sankcije. Objavljamo v izvirni obliki (nelektorirano).

 »Ker se je že takoj po tekmi pojavil celoten plaz očitkov in seveda tudi napadov glede današnje poteze, samo to: Postavljen je bil ultimat, 24 točk do konca prvenstva. Igralci so ta ultimat prekršili in sledila je sankcija. Za vse "šinfače" te poteze in vso novinarsko gam**, ki bo to seveda s pridom izkoristila in ponovno polnila medije, sporočamo kar po domače: BOLI NAS KURAC za vaše razmišljanje in pisanje, na slabem javnem glasu smo že več let in tudi to ne bo nič novega. Če pa bi kdo rad še kaj posebaj povedal o nas (tako kot določeni posamezniki, ki že nekaj časa izkoriščajo FB in ostala družabna omrežja kot močno orodje za širjenje svojega "šinfanja" naše skupine in njenih članov ter raznorazne očitke) se nam lahko pridružite na sobotnem gostovanju v Celju. Vrata v gostujoči sektor so vam odprta.«

Denarna kazen za klub

Posledice nedeljskega dejanja bo, kar se finančne plati tiče, nosil NK Maribor, ki tokrat ni stopil v bran navijačem.

 

Deli s prijatelji