DOGODEK LETA

Črna gora na nogah, poročil se bo Novak Đoković

Objavljeno 10. julij 2014 14.49 | Posodobljeno 10. julij 2014 14.49 | Piše: D. P.

Sinoči so v Črno goro prispeli tudi Miroslav Ilić, Milica Todorović, Željko Samardžić in Lena Kovačević, ki bodo poskrbeli za glasbo in zabavo na Noletovi poroki.

Danes po 18. uri bosta »da« dahnila srbski teniški as Novak Đoković in njegova srčna dama Jelena Ristić. Vzela se bosta v črnogorskem Svetem Štefanu, na poroko pa je povabljenih več kot sto gostov. Cerkveni del poroke bo sledil 12. julija.

Z letalom v Tivat

Novak in Jelena, septembra se jima bo rodil prvorojenec, sta prispela v Črno goro v torek zvečer, pristala sta na letališču v Tivatu, od koder so ju prepeljali na Sveti Štefan, kjer je vse v pričakovanju veličastnega dogodka.

Prvi lopar sveta je zakupil luksuzni hotel Aman, vsi gostje pa so dobili tudi povratne letalske vozovnice. Sinoči so v Črno goro prispeli tudi Miroslav Ilić, Milica Todorović, Željko Samardžić in Lena Kovačević, ki bodo poskrbeli za glasbo in zabavo na Noletovi poroki.

Stotnija na plaži

Vzela se bosta tik ob morju, kjer je včeraj mrgolelo natakarjev in osebja, ki so urejali še zadnje podrobnosti. Postavljali so mize in stole, v hotel pa nosili steklenice izbranega vina. Uredili so cvetlične aranžmaje, več kot sto delavcev je čistilo plažo ter rahljalo mivko na črnogorski plaži.

Obred in slavje bodo tudi ovekovečili. Fotografi in snemalci so včeraj nekaj ur preizkušali helikopter, ki bo iz zraka beležil dogajanje na veselem dogodku. Poroko bodo zaznamovale oljke, ki simbolizirajo mir, plodnost, bogastvo, moč in dolgo življenje. Na poroki bosta mladoporočenca s pričama sedela prav ob eni od oljk.

Zlati stoli

Sicer pa Jelena in Nole nista bila preveč zahtevna pri željah za slovesnost, ki jo sicer pripravlja ena od agencij. »Želela sta le zlate stole za vse goste,« je razkril neimenovani vir srbskim medijem.

Mati spregovorila

Med zadnjimi so sinoči v Tivat pripotovali člani ožje Novakove družine. »Srečni smo, vse je že pripravljeno za poroko. Več o tem pa ne bi, to je zasebni dogodek,« je za srbske medije dejala športnikova mati Dijana, ki jo je spremljal mož Srđan, v letalu pa je bil tudi njun sin Đorđe z dekletom.

Deli s prijatelji