PRIZNAL JE

Brazilci vedo, zakaj je Luiz slabo igral: ker še ni seksal

Objavljeno 16. julij 2014 20.33 | Posodobljeno 16. julij 2014 20.33 | Piše: P. J.

Pogumno je priznal, da še ni šel v posteljo z dekletom, zdaj pa se iz njega norčujejo.

Brazilski reprezentant David Luiz je šokiral z izjavo, da še ni nikoli spal s svojim dekletom in da se to ne bo zgodilo, vse dokler se ne bosta poročila.

Luiz je presenetil vse z izjavo, da je pri svoji 27 letih še ni imel spolnih odnosov. Brazilskim medijem je razkril, da je svoje življenje posvetil tudi veri, ki ga usmerja, da živi po krščanskih zgledih. Brazilski mediji se tako vprašujejo, kako je mogoče, da je uspelo 27-letniku zadržati v svojem objemu portugalsko lepotico Saro Madeiro.

Luiz pa je aktivno vstopil celo v kampanjo Odločil sem se, da počakam. Zdaj ga primerjajo z nekdanjim soigralcem Kakajem, ki naj bi se prav tako poročil nedolžen s svojo dolgoletno partnerico Caroline Celico. Za enako pot naj bi se odločila tudi priznana brazilska manekenka Adriana Lima, ki pa se zdaj po zakonu s srbskim košarkarjem Markom Jarićem ločuje.

Po Luizovem priznanju, da je nedolžen, so se takoj začele šale na njegov račun. Svetovno prvenstvo je namreč začel kot najboljši brazilski nogometaš, njegova forma in predstave pa so bile iz nastopa v nastop slabše. Brazilci so se tako začeli šaliti, da je do tega prišlo zato, ker pritiska, ki ga je čutil, ni mogel nikjer sprostiti.

Deli s prijatelji