TEŽAVE

Bo Olimpija zaradi mladca ob skoraj 200 tisočakov?

Objavljeno 08. marec 2017 13.02 | Posodobljeno 08. marec 2017 13.03 | Piše: A. L.

Izpisnica, ki jo je sodišče prejelo, odvetnika ljubljanskega košarkarskega kluba ni zadovoljila, saj da bi ta morala biti strogo formalen dokument.

Zmajčice v akciji

LJUBLJANA – Nekdanji košarkar Goran Bodiroga (aprila bo dopolnil 24 let), nečak nekoč vrhunskega košarkarja Dejana Bodiroge, toži Košarkarski klub Olimpija Ljubljana. Po naših podatkih naj bi v pravdi od ljubljanskega kluba zahteval znesek blizu 200.000 evrov. Pravda na sodišču se vleče že več let, ali mu bo na koncu z računa košarkarskega kluba uspelo izterjati toliko denarja, pa bo treba še nekoliko počakati. Vsekakor njegov uspeh na sodišču za klub ne bi bil dobra novica (več o težavah ljubljanskega kluba na povezaviimage).

Vse prošnje zaman

Seveda je dolžina postopka odvisna od vseh vpletenih, smo pa dobili vtis, da je v nekaterih zadevah slovensko sodišče precej nemočno. Od sodnice Barbare Krpač Ulaga je bilo namreč slišati, da so nemočni, ker se Košarkarska zveza BiH in KK Zrinski na njihove prošnje ne odzivata. Vzvodov, da ju k temu prisilijo, pa nimajo. Posredovalo je tudi ministrstvo za pravosodje, a prav tako neuspešno. »Zadnja urgenca je bila 11. januarja 2017,« pojasnjuje sodnica in dodaja, da se že več kot pol leta zaman trudijo dobiti odgovore pri tujih institucijah.

Izpisnica, ki jo je sodišče prejelo, odvetnika ljubljanskega košarkarskega kluba Bojana Župevca ni zadovoljila, saj da bi ta morala biti strogo formalen dokument.

Razpletanje zadeve bomo vsekakor spremljali tudi v prihodnje.

Deli s prijatelji