NOGOMETNE TEŽAVE

Benzema seksal z Johnnyjem

Objavljeno 25. september 2013 15.20 | Posodobljeno 25. september 2013 15.20 | Piše: U. S.

Benzema je za seks s transseksualcem plačal 8000 evrov.

Karim Benzema se je spet zapletel v seks s prostitutko. Foto: Reuters

MADRID – Zdi se, da se Francoz Karim Benzema ne uči iz izkušenj: po spolnem škandalu z mladoletnico Zahio Deharm, zaradi katerega so nogometaša obtožili, se je spet zapletel v prepovedan seks. V javnost so namreč pricurljale informacije, da je napadalec Reala iz Madrida plačal 8000 evrov za dve noči z belgijsko prostitutko, natančneje transseksualcem. Victoria Dorval, stara 29 let, je bila še pred petimi leti Johnny.

Prijateljica noči Victoria je za belgijski portal Sud Info, ta je vest objavil na svoji spletni strani in jo potem tudi umaknil, povedala, da je nogometaša srečala v Parizu. »Za prvo noč mi je plačal 2000 evrov, za drugo sem mu zaračunala 6000. Vedel je vse o moji operaciji, rekel mi je, da ga to ne moti. Zdaj pa se sramuje, da si je privoščil spolne storitve, še bolj ga moti, da je seksal s transseksualcem,« je izjavila. Povedala je še, da je spala tudi z nogometaševim kolegom, reperju Boobi je zaračunala 3000 dolarjev.

Kaj pa mladoletnica?

No, z mladoletno Zahio Deharm ni seksal in za spolne storitve plačeval le Benzema, plačila za seks so obtožili tudi njegovega kolega z nogometnih zelenic Francka Riberyja. Slavna nogometaša sta povedala, da nista vedela, da je dekle mladoletno, Zahia je strankam rada povedala, da jih ima 18. Ribery, je povedalo dekle, ki slavo išče v svetu mode, ji je leta 2009 plačal 700 evrov, on trdi, da ji je dal 200 evrov za taksi, ki jo je zapeljal do letališča. Benzema naj bi ji maja 2008, takrat je imela 16 let, za seks plačal 500 evrov.

 

Deli s prijatelji