PREMISLILA SI JE VEČKRAT

VIDEO: J.Lo gre na tekmo Brazilija – Hrvaška

Objavljeno 11. junij 2014 11.01 | Posodobljeno 11. junij 2014 11.02 | Piše: STA, K. K.

V nedeljo je nastop odpovedala, zdaj ga je spet potrdila.

Odkar je mati samohranilka, ji primanjkuje časa tudi za osebno higieno

SAO PAOLO – Potem ko so iz mednarodne nogometne zveze Fife v nedeljo sporočili, da je Jennifer Lopez odpovedala nastop na slovesnem odprtju mundiala, ki se bo začel v četrtek s tekmo Brazilija – Hrvaška, si je hollywoodska zvezdnica zdaj premislila. Razlog za odpoved nastopa so bile produkcijske težave, ki pa jih zdaj očitno ni več.

»Pri Fifi in organizacijskem odboru svetovnega prvenstva smo navdušeni, da lahko za četrtek potrdimo nastop vseh zvezdnikov, ki bodo predstavili uradno pesem svetovnega prvenstva We Are One,« je Fifa zapisala v izjavi za javnost.

Tako bo v četrtek v Sao Paulu pred uvodno tekmo Brazilija – Hrvaška nastopila tudi Lopezova, ki je skupaj z reperjem Pitbullom in brazilsko pevko Claudio Leitte posnela uradno pesem mundiala Mi smo eno (z angleškim naslovom We Are One oziroma portugalskim Ole Ola), zvezdnike pa bo spremljala še brazilska bobnarska zasedba Olodum.

Agent Lopezove je v izjavi zapisal, da je bila odločitev o odpovedi nastopa nekoliko preuranjena. »Jennifer si je ves čas želela nastopiti na uvodni slovesnosti svetovnega prvenstva, zato smo tudi skušali uskladiti njen urnik in logistiko. Nikoli ni želela razočarati svojih in nogometnih navijačev, tako da bo brez dvoma nastopila v Sao Paulu.«

Pri Fifi za četrtek napovedujejo velik spektakel, ki bo »navdušil nogometne navdušence s tremi največjimi zakladi Brazilije – naravo, ljudmi in nogometom«.

Takole bo tresla J.Lo.

Deli s prijatelji