SP

Angležem je vroče

Objavljeno 30. maj 2014 11.20 | Posodobljeno 30. maj 2014 11.20 | Piše: STA, D. P.

»Nihče ne ve, kako vroče bo v Braziliji. Tole je precej neprijetno, vse skupaj je zelo tesno. Upam, da se ne bomo stopili,« se je po zanimivem poskusu pošalil nogometaš Glen Johnson.

Angležem je vroče, za zdaj se jim še smeje.

LONDON – Angleška nogometna reprezentanca se že vneto pripravlja na bližnje svetovno prvenstvo. Ker na Otoku pričakujejo, da bo v Braziliji precej vroče, tudi v dobesednem pomenu te besede, se na nastop na mundialu pripravljajo tudi s prilagajanjem na visoke temperature.

Angleži bodo imeli prvo tekmo v Manausu, kjer junija temperature zlahka presežejo 30 stopinj Celzija, zato bodo že deset dni pred SP poleteli na Florido in se tam nekaj dni navajali na visoke temperature.

Dokler pa so še v domačem Burton-upon-Trentu, je selektor Roy Hodgson našel začasno rešitev za priprave: igralci trenirajo oblečeni v tri plasti oblačil, lahko pa si nadenejo še čepice. »Nihče ne ve, kako vroče bo v Braziliji. Tole je precej neprijetno, vse skupaj je zelo tesno. Upam, da se ne bomo stopili,« se je po zanimivem poskusu pošalil nogometaš Glen Johnson.

Deli s prijatelji