SP 2014

Zakaj je Zdovca razhudilo vnovično vprašanje o Dragiću?

Objavljeno 03. september 2014 22.28 | Posodobljeno 03. september 2014 22.28 | Piše: D. P.

»Nič ni narobe. Nisem poškodovan. Igrali so tisti, ki so doslej dobili manj minut,« je Goran pojasnil svojo plat zgodbe zaradi presedenega drugega polčasa.

Goran, Jure in Jaka.

LAS PALMAS – »Goran je pod pritiskom, malce je bil nervozen, hitro si je nabral osebne napake, zato sem ga pustil na klopi, da ga odpočijem za tekmo proti Litvi,« je na novinarski konferenci pred tujimi in domačimi novinarji selektor Jure Zdovc pojasnil, zakaj je Goran Dragić presedel skoraj ves drugi polčas tekme Slovenija – Angola. Ko se je tekma odločala, je bil Dragić gledalec. Nekaj časa je bil zavit v brisačo ali pa je kramljal z direktorjem Matejem Avanzom.

Ni poškodovan

»Nič ni narobe. Nisem poškodovan. Igrali so tisti, ki so doslej dobili manj minut,« je Goran pojasnil svojo plat zgodbe zaradi presedenega drugega polčasa. Zatrdil je, da na srečo ni poškodovan, pri čemer je deloval povsem mirno.

Razhudilo ga je

Da pa morda ni vse tako, kot je videti, pa je dal vedeti selektor Zdovc kar sam. Na vnovično vprašanje, zakaj Dragića ni bilo na parket, je dejal, »da ne bo odgovarjal, da pa ima dobre razloge za to«. Čeprav je prišel na novinarsko konferenco precej dobre volje, navdušila ga je namreč tudi voditeljica, ki je prvič na tem prvenstvu pravilno izgovorila njegov priimek, je z nje zaradi dodatnih vprašanj o Dragiću odšel nejevoljen.

 

Deli s prijatelji