HVALEŽNI

FOTO in VIDEO: Avdić in Omić pela po svoje, navijači nori na Dragića

Objavljeno 08. september 2014 11.56 | Posodobljeno 08. september 2014 13.25 | Piše: D. P.

Naši košarkarji ne morejo verjeti, da imajo toliko podpore.

BARCELONA – »Izjemni ste, hvala vam za vse. Ne bomo vas razočarali,« sta se Jure Zdovc in Goran Dragić zahvalila vsem slovenskim navijačem, ki so pričakali reprezentanco v enem od pubov v marini v Barceloni.

»Če bi to vedel, bi šel jaz po njih,« je začel na glas šofer Janez, ki je lani in letos prevažal reprezentanco po Sloveniji, v soboto pa je v Barcelono pripeljal slovenske turiste.



Španski šofer ni upal z avtobusom do lokala in Janezu se je kar milo storilo, ko so morali njegovi junaki peš. Pričakala jih je množica, ki jih je v špalirju pospremila v notranjost, kjer sta za zabavo skrbela Denis Avdić in Goran Obrez.



Prvi je pomagal peti Alenu Omiću, Obrez pa je komentiral zadnjo minuto tekme med Slovenijo in ZDA.

»Fenomenalno je tole. Podpirajo nas v dvorani, zdaj pa še tu. Zaradi njih se počutimo fenomenalno. Hvaležen sem jim za podporo,« je dejal Jure Balažić. »Kar ne morem verjeti, da imamo toliko podpore. Naši navijači so izjemni,« pa smo izvedeli od Jake Blažiča.

Igralci so si segli v roke z navijači, se družili s prijatelji in sorodniki, potem pa se odpravili proti hotelu. Alkohola niso pili, zavedajo se, da je danes naporen dan z dvema treningoma, jutri pa četrtfinalna tekma proti ZDA.

Deli s prijatelji