PIKANTNE PODROBNOSTI

V postelji z Usainom Boltom: razkrila je, kako velik je v hlačah

Objavljeno 24. avgust 2016 16.32 | Posodobljeno 24. avgust 2016 16.33 | Piše: A. L.

V eni noči sta seksala dvakrat.

Eden najboljših atletov vseh časov Usain Bolt si očitno poleg svojega dekleta rad privošči mečkanje tudi z drugimi dekleti. Paparaci so ga ob nedavnih olimpijskih igrah ujeli s številnimi v vročih pozah, zdaj pa se je oglasila še ena, Jady, in razkrila njune posteljne igre.

V olimpijsko vas so jo ne glede na stroge varovalne razmere pretihotapili na avtobusu. Z Boltom se je menda potem napotila v eno od sob, kjer sta bili dve postelji. Hitri atlet naj bi na telefonu prižgal glasbo (Rihanna), potem pa se je začela akcija. Priznala je, da je bilo izredno strastno in vroče, razkrila pa je še eno podrobnost, ki zanima marsikoga. »Bolt ima telo šampiona, a njegovi moški deli se s tem ne ujemajo – je čisto povprečen fant,« je povedala po poročanju Mirrorja.

Seksala sta baje dvakrat, dekle pa naj bi verjelo, da posteljne igrice vodijo v nekaj več kot samo seks. Na koncu ji je Bolt izročil 100 evrov za taksi in ji obljubil, da se bosta še videla. A kasneje je opazila, da dekleta menja tako, kot dobiva olimpijske medalje – hitro.

Deli s prijatelji