Oglasno sporočilo

Vstopite v svet visokih hitrosti

Objavljeno 16. junij 2016 15.52 | Posodobljeno 16. junij 2016 15.52 | Piše: B. K.

Brzina.si je pravo mesto za vse, ki nam avto pomeni več kot prevozno sredstvo.

V spletni trgovini z dirkaško in dodatno opremo za avtomobile, ki se je odprla v začetku lanskega leta, ponujamo kakovostne izdelke po čim dostopnejših cenah. Naš asortiment tako zajema dirkaško opremo QSP, poliuretanske komponente Strongflex, vrhunska olja in maziva Motul, podvozja GAZ, AST in Moton, ultra lahka alu platišča znamk Rota, Linea Corse in Rundfahren ter dodatke za kolesa Nuts4Wheels. Ravno v teh dneh dodatno širimo svojo ponudbo še na nekatera druga področja dirkaške in avtomobilistične opreme.

image

Aktivno sodelujemo na različnih avtomobilističnih dogodkih v Sloveniji in tujini, saj je naš cilj dvigniti slovensko in regionalno avtomobilistično sceno na raven razvitejših evropskih držav. Motošport in tuning želimo približati čim večjemu krogu ljudi in prav zato ponujamo izdelke po dostopnejših cenah, ki pa zadovoljujejo visoke standarde kakovosti.

image

Večina naših produktov je primerna za cestno uporabo, narejeni pa so predvsem z motošportom v mislih. Platišča Rota, Linea Corse in Rundfahren tako zaznamuje izrazito nizka teža, saj v dirkanju šteje vsak gram, zlasti nevzmetene mase. Angleška podvozja GAZ Shocks se iz leta v leto dokazujejo v številnih britanskih in različnih mednarodnih dirkaških serijah, nizozemska podvozja visokega cenovnega razreda proizvajalcev AST in Moton pa so že dodobra uveljavljena v tem svetu. Za boljše vozne lastnosti poskrbimo tudi s poliuretanskimi pušami poljskega proizvajalca Strongflex, o njihovi kakovosti pa govori dejstvo, da imajo vse puše neomejeno garancijo. Vrhunska olja in maziva Motul so znano in uveljavljeno ime v motošportu, od koder tudi izhaja tehnologija njihovih izdelkov, ki so odlična izbira za vse cestne avtomobile. Nizozemski proizvajalec dirkaške opreme in širokega nabora drugih avtomobilističnih produktov QSP je pravzaprav najugodnejši ponudnik tovrstnih izdelkov, pri katerih kakovost ni vprašljiva.

image

Zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno izdelkov, hitro dobavo izdelkov in dostavo na želeni naslov, vedno pa smo na voljo tudi za vse informacije in vprašanja.

Vstopite v svet visokih hitrosti na brzina.si

image

Deli s prijatelji