FOTOGALERIJA

Paparac v Londonu: tu spijo in se prhajo naši športniki

Objavljeno 02. avgust 2012 18.19 | Posodobljeno 02. avgust 2012 18.05 | Piše: R. S.
Ključne besede: London 2012

Objavljamo nekaj ekskluzivnih fotografij neposredno iz olimpijske vasi, kamor dostop navadnim smrtnikom ni dovoljen.

Naš paparac se je prikradel v stanovanjske prostore slovenskih športnikov v olimpijski vasi v Londonu. Objavljamo nekaj ekskluzivnih fotografij prostorov, kjer spijo in se prhajo naši vrli športniki.

Za luksuz ni ne prostora ne časa

Kot boste videli v fotogaleriji, prostori bolj spominjajo na lepo obnovljene, a tesne dvoposteljne študentske sobice kot pa na luksuzne rezidence, ki bi bile ustreznejše za vrhunsko športno elito.

Vsak športnik ima na voljo precej preprosto posteljo s tematsko olimpijsko odejo in predalnik. Stene so precej duhamorne, saj monotonost razbija zgolj majhna slika z olimpijsko motiviko.

S fotografij je tudi razvidno, da so (vsaj nekateri) naši športniki ljubitelji Applovih računalnikov in da jim posvetne dobrote, kot so priljubljena gazirana pijača in piškoti, v času iger niso prepovedane (ali pa nutricionisti ne vedo zanje).

image

Podobno špartanske so kopalnice: preprosta kabina za prhanje, omarice in stranišče brez pokrova na izjemno majhni kvadraturi nakazujejo na to, da prav veliko časa v kopalnici športniki ne bodo preživeli.

Opazi se tudi, da športniki niso smeli s seboj v London pripeljati svojih boljših polovic, saj je na fotografijah očitno, da jim je pospravljanje zadnja skrb. Le kdo bi jim zameril?!

Deli s prijatelji