OLIMPIJSKE IGRE

Massi: Če nima karizme, naj gre nabirat solato

Objavljeno 18. februar 2014 08.00 | Posodobljeno 18. februar 2014 08.00 | Piše: Ma. F.

Mauro Pini in Massi sta dan pred tekmo preko zaščitnih ograd plezala na drevesa, da sta si bolje ogledala progo in postavitev.

SOČI – Najboljša slovenska smučarka Tina Maze na superveleslalomu ni zmogla ponoviti smukaškega nastopa, vendar ji do stopničk ni manjkalo veliko. Kolajne so si sicer prismučale Anna Fenninger, Maria Höfl-Riesch in Nicole Hosp.

»Tina in Mauro sta opravila odličen ogled proge. Mauro ima izjemno karizmo. Če je trener nima, je boljše, da gre sadit in nabirat solato, z vsem spoštovanjem do tistih, ki to počnejo. Švicarski trener stane veliko denarja, saj je standard v njihovi državi drugačen kot v Sloveniji. Kar zadeva mene, ni nobenih težav, da ne bi podaljšali pogodbe,« je za Dnevnik povedal vodje ekipe Andrea Massi.

»Dan pred tekmo sva s Pinijem preko zaščitnih ograd plezala na drevesa, da sva si še bolje ogledala progo in postavitev. Če vratca nimajo zastavice, kot je to običaj dan pred tekmo, si je težko natančno predstavljati prave linije, a smo v ekipi storili vse, da bi imela Tina najboljše možne informacije.«

Deli s prijatelji