ODLOČENO

Kranjec danes ne bo nastopal, konec iger tudi za Perka

Objavljeno 09. februar 2014 14.14 | Posodobljeno 09. februar 2014 15.38 | Piše: T. L.

Kranjec po včerajšnjem padcu ne bo nastopal, Rok Perko pa se že vrača v domovino.

Robert Kranjec.

SOČI – Čeprav so v slovenski skakalni ekipi napovedali, da bo po sobotnem padcu na kvalifikacijah odločitev o današnjem nastopu Roberta Kranjca na mali skakalnici znana tik pred začetkom tekme, pa je odločitev že padla: Kranjca danes na zaletišču ne bo, so sporočili iz olimpijske ekipe.

Zdravniška služba olimpijske reprezentance Slovenije in fizioterapevti bodo v naslednjih dneh storili vse, da bo Kranjec nared za nastop na veliki skakalnici, sporočajo iz Sočija. Od tam pa prihaja še ena slaba novica za slovenske olimpijce.

Po Sadarjevi je olimpijske igre končal tudi Perko

Po Cilki Sadar je tekmovanje končano tudi za alpskega smučarja Roka Perka. Na dodatnem ortopedskem pregledu, ki ga je pred eno uro opravil ortoped olimpijske reprezentance Slovenije Klemen Stražar, se je zdravniška služba odločila za dodatne preiskave levega kolena.

Magnetna resonanca je pokazala poškodbe vezivnega aparata in meniskusov. Rok Perko je torej končal tekmovanje na olimpijskih igrah. Vodstvo reprezentance bo tudi storilo vse, da se športnik čim prej vrne v domovino, saj bo potreben artroskopski poseg.

 

Deli s prijatelji