BRKATI OLIMPIJEC

Flisar ni dobil medalje, osvojil pa je srca

Objavljeno 23. februar 2014 18.30 | Posodobljeno 23. februar 2014 18.30 | Piše: Ma. F.

Filip Flisar je zaradi svojih legendarnih brkov postal prava zvezda Sočija.

SOČI – Danes je postalo jasno, da Filip Flisar iz Sočija vendarle ne bo odnesel olimpijske medalje, vendar pa je naš tekmovalec na olimpijskih igrah opozoril nase tako s svojim talentom kot tudi s simpatičnim videzom. Mednarodni mediji so se namreč razpisali o zdaj že slavnih brkih našega Flisarja in o njegovi čeladi, ki je lepo dopolnila celotno podobo.

»Filip Flisar iz Slovenije je zmagovalec. Ne le da ima neverjetne brke, ampak ima tudi čelado z brki,« so zapisali na enem od portalov. Nad njegovimi brki so bili navdušeni tudi na portalu yahoo.com, kjer so zapisali, da Flisar sicer ni osvojil medalje v smučarskem krosu, zagotovo pa je osvojil srce vseh, ki jim je uspelo videti njegove simpatične brke.

Naš tekmovalec se je prikupil tudi članom Ameriškega inštituta za brke na facebooku, kjer so zapisali, da je slovenski olimpijec navdušil žirijo in si prislužil spoštovanje inštituta.

Navdušil tudi najmlajše

Brkati Flisar je očaral tudi najmlajše. Na facebooku je Slavica objavila fotografijo risbe, ki jo je za olimpijca s solzami v očeh narisal njen sin. Filip se je na objavo tudi odzval in svojemu oboževalcu obljubil darilce v zahvalo.

»Brko, kar se mene tiče, imaš medaljo za hrabrost, vztrajnost in športnega duha, za ostale pa bo še čas,« je na facebooku zapisal eden od Flisarjevih navijačev.

Še en zapis pa se je glasil takole: »Joj, joj, tudi Filipu Flisarju grozi diskvalifikacija zaradi uporabe dodatnih stabilizatorjev ...  Baje so sporni brki!«

»Če se zarastejo brki, se bo še rebro!« je bil še eden od simpatičnih zapisov na facebooku, kjer so številni izrazili svojo podporo in čestitke za Filipovo borbo in odlično šesto mesto.

Deli s prijatelji