ŽIVLJENJE ŠAMPIONA

Poglejte, kaj je Roglič počel dan po velikem zmagoslavju

Osvojil je dirko po Baskiji, nato pa znova poprijel za kolo.
Fotografija: Primož Roglič je najboljši kolesar sveta. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Primož Roglič je najboljši kolesar sveta. FOTO: Jure Eržen, Delo

Po včerajšnji izjemni akciji, s katero si je priboril tudi skupno zmago na kolesarski dirki po Baskiji, je imel Primož Roglič danes pred seboj še en zanimiv dan. Če ste mislili, da je po brutalni etapi s sedmimi klanci počival, ste se zmotili. Z ekipo se je namreč podal na dolgo pot v Francijo in preizkušal traso, ki ga bo julija čakala na slovitem Touru.



Fotografija, ki jo je objavil trener pri Jumbo Vismi Grischa Niermann, je naletela na zelo odmeven odziv, čestitke Rogliču, ki je dan po zelo napornem dnevu že kolesaril v dežju po poteh 20. etape Toura, pa so kar deževale. Pozneje je Niermann objavil še eno fotografijo, na njej pa je Roglič na kronometrskem kolesu, preveril je namreč še traso pete etape.

image_alt
Nori podvig Rogliča! Z drznim pobegom strl vse tekmece


Nekateri so se sicer spraševali, v čem je bil smisel, da se že dan po dirki podajajo na tako dolgo pot v Francijo, a ekipa je menda tako in tako na poti proti Nizozemski, kjer se bo pripravljala na spomladanske klasike, med drugim Liege-Bastogne-Liege, kjer bo Roglič tudi branil zmago, ki jo je lani dosegel na jesenski izvedbi tega spomenika.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije