NOGOMET

Iličić ostaja na čakanju

Kljub okužbam pestra nedelja v serie A. V Španiji generalki pred el clasicom.
Fotografija: Josip Iličić je zadnji gol za Atalanto dosegel 2. novembra v ligi prvakov proti Manchester Unitedu. FOTO: Alberto Lingria/Reuters
Odpri galerijo
Josip Iličić je zadnji gol za Atalanto dosegel 2. novembra v ligi prvakov proti Manchester Unitedu. FOTO: Alberto Lingria/Reuters

Komaj so v Italiji predelali četrtkov 20. krog, že sledi jutrišnji enaindvajseti. A vseh 10 tekem zaradi izbruhov okužb z novim koronavirusom gotovo ne bodo odigrali, počivala naj bi tudi Atalanta, ki jo z Josipom Iličićem že tako čaka pester februar v evropski ligi. Bergamčani, četrti na lestvici, v novem letu še niso igrali, tokrat bi morali obiskati Videm.

»Znašli smo se v težkem položaju, ki pa smo ga pred dvema letoma že prebrodili in tudi tokrat ga bomo,« je iz Bergama, nekoč epicentra covida-19, sporočil trener Gian Piero Gasperini. V Benetkah se bo mudil drugouvrščeni AC Milan, ki bo z Zlatanom Ibrahimovićem preizkusil pripravljenost Domna Črnigoja in soigralcev.

Roma bo gostila Juventus, prvak Inter bo s tekmo zaostanka vrh lestvice branil doma proti Laziu. Vrh lestvice v Španiji pripada madridskemu Realu, ki bo tokrat na Bernabeuu pričakal že tradicionalno neugodnega gosta – Valencio. Atletico in Barcelona bosta gostovala, Jan Oblak in soigralci pri Villarrealu, Katalonci pa v Granadi, kjer bo na sporedu generalka pred superpokalnim el clasicom (12. t. m.). 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije