VIJOLICE

Zahović poškodovan, prihaja Ibraimi?

Objavljeno 16. junij 2014 16.44 | Posodobljeno 16. junij 2014 16.44 | Piše: STA, D. P.

Nogometaši Maribora so začeli priprave na novo sezono. Od četrtka bosta sodelovala tudi Aleš Mertelj in Sven Dodlek, ki sta dobila daljši premor zaradi reprezentančnih obveznosti po koncu prejšnje sezone.

Utrinek s tekme

MARIBOR – Nogometaši Maribora so začeli priprave na novo sezono. Medtem ko na današnjem prvem uradnem treningu članske ekipe ni bilo novih obrazov, pa je športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović dejal, da se bo vijoličastim bržkone znova pridružil Agim Ibraimi, ki je nazadnje igral za Cagliari.

Začetek priprav

Poletne priprave za sezono 2014/15 je danes začelo 29 igralcev, vadili so Jasmin Handanović, Aljaž Cotman, Marko Pridigar, Žan Vidic, Aleksander Rajčević, Marko Šuler, Arghus, Damjan Vuklišević, Žiga Živko, Emir Dautović, Martin Milec, Mitja Viler, Aleš Mejač, Petar Stojanović, Dejan Trajkovski, Matej Filipović, Željko Filipović, Amir Dervišević, Goran Cvijanović, Damjan Bohar, Matic Črnic, Timotej Dodlek, Ranko Moravac, Dino Hotić, Daniel Vujčić, Jean-Philippe Mendy, Nusmir Fajić, Rok Sirk in Alen Ploj.

Vršič zbolel

Marcos Tavares bo zaradi težav s stegensko mišico sprva na terapijah, Luka Zahović po okrevanju še vadi po posebnem programu. Dare Vršič in Bian Paul Šauperl sta prišla na zbor, a imata vročino, tako da sta se vrnila domov. Od četrtka bosta sodelovala še Aleš Mertelj in Sven Dodlek, ki sta dobila daljši premor zaradi reprezentančnih obveznosti po koncu prejšnje sezone.

Ibraimi se vrača?

Novih obrazov ob zboru ni bilo, kar pa ne pomeni, da jih ne bo. Športni direktor Zlatko Zahović je o kadrovskih aktualnostih povedal: »Vedno si želimo imeti čim boljšo ekipo. Zadovoljni smo z igralsko zasedbo, ekipa je skoraj že sestavljena, a z eno izjemo. Danes pričakujemo dokončen odgovor Cagliarija o Agimu Ibraimiju. Prepričan sem, da bo pozitiven za nas, kar pomeni, da se Agim vrača v Maribor. Sam pravi, da ni nogometa brez polnega juga in Viol. Komaj čaka, da se vrne, in se bo v četrtek že priključil ekipi.«

Deli s prijatelji