PREDKUPNA PRAVICA

Vroča roba: težko bo priti do vstopnic za ligo prvakov v Ljudskem vrtu

Objavljeno 29. avgust 2017 11.48 | Posodobljeno 29. avgust 2017 11.48 | Piše: Ma. M.

Prodaja se bo začela v četrtek, 31. avgusta, natanko ob 12. uri.

Odtujila sta 100 metrov zaključnih bakrenih letev.

MARIBOR – Za ljubitelje nogometa in športne sladkousce prihaja ena najpomembnejših informacij: kako do vstopnic za tekme lige prvakov Maribor v Ljudskem vrtu? Iz NK Maribor sporočajo: vstopnice gredo v prodajo v četrtek, 31. avgusta, natanko ob 12. uri.

Najprej s predkupno pravico samo za imetnike sezonskih vstopnic, v kompletih za vse tri domače tekme (Liverpool, Spartak, Sevilla). Prodaja bo potekala samo v Vijol'čni Bajti (Tyrševa ulica 1 ali Mercator center Tabor II), spletni nakupi tokrat ne bodo mogoči. Zaradi posebnosti, ki jih prinaša tekmovanje v skupinskem delu in omejitev pri kapaciteti stadiona ter pogodbenih rezervacij za Uefo ter poslovne partnerje, bo povpraševanje večkrat preseglo možno ponudbo.

Zato velja izpostaviti, da stoodstotno udeležbo na spektaklih lige prvakov v Ljudskem vrtu zagotavlja le sezonska vstopnica. Vsi, ki jih bodo kupili vključno do srede, 30. avgusta, do 15. ure, imajo rezerviran svoj sedež. Ob poznejšem nakupu pa bodo prav tako imeli predkupno pravico, vendar za sedeže, ki še bodo na voljo, sporočajo iz Maribora.


Razpored tekem

13. 9. Maribor Spartak Moskva

26. 9. Sevilla Maribor

17. 10. Maribor Liverpool

1. 11. Liverpool Maribor

21. 11. Spartak Moskva Maribor

6. 12. Maribor Sevilla

 

Deli s prijatelji