NA TEKMI

VIDEO: Tako je plastenka priletela Messiju v glavo, storilcu dosmrtna kazen

Objavljeno 02. december 2014 10.58 | Posodobljeno 02. december 2014 10.59 | Piše: STA, Mo. S.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je pri tem dobil manjšo rano.

BARCELONA – V Španiji sta osrednji športni temi pogovorov smrt navijača Deportiva v pretepu s pristaši Atletica iz Madrida ter plastenka, ki je v glavo zadela najboljšega nogometaša FC Barcelone Lionela Messija. Za to se je Valencia uradno opravičila Kataloncem in napovedala, da bo storilca kaznovala z dosmrtno prepovedjo obiskovanja stadiona Mestalla.

Španci so si enotni, da je treba huliganstvo in skrajne navijaške skupine ukiniti oziroma jim preprečiti dostop do športnih prireditev, prav tako pa se vsi strinjajo, da metanje predmetov ne spada na nogometne terene. To velja tudi v primerih, ko gre za velika razočaranja, kakršnega so sinoči doživeli navijači Valencie. Ti so namreč tekmo proti Barceloni izgubili v 94. minuti z 0 : 1 in to po tem, ko so bili večji del srečanja boljši in imeli v zadnjih dvajsetih minutah vsaj dve zreli priložnosti za zadetek.

Plastenko Messiju v glavo

Ob slavju Barcelone po zadetku Sergia Busquetsa je eden od domačih navijačev na teren vrgel plastenko vode in z njo zadel v glavo štirikratnega dobitnika zlate žoge. Lionel Messi je pri tem dobil manjšo rano, zanimivo pa je, da mu je glavni sodnik le nekaj trenutkov za tem pokazal rumeni karton, češ da se je prepočasi vrnil na svojo polovico igrišča.

Deli s prijatelji