OKREPITEV

VIDEO: Odmevna okrepitev Olimpije

Objavljeno 08. februar 2016 13.53 | Posodobljeno 08. februar 2016 13.53 | Piše: STA, S. U.

Strateg Olimpije Marko Nikolić ni skrival navdušenja nad novo okrepitvijo.

Radović je klubu iz poljske prestolnice pomagal osvojiti sedem lovorik, od tega dva naslova državnega prvaka.

LJUBLJANA – Nogometaše Olimpije je danes okrepil 32-letni bosanski Srb Miroslav Radović, ki je pred prihodom v Ljubljano nosil dres kitajskega prvoligaša Hebei China Fortune Reserves, s katerim se je sporazumno razšel 28. januarja letos, so sporočili iz ljubljanskega kluba. Z Olimpijo je sklenil pogodbo do konca sezone 2016/17.

Radović je pred tem igral za varšavsko Legijo, kamor je prišel leta 2006 iz beograjskega Partizana. V devetih sezonah je klubu iz poljske prestolnice pomagal osvojiti sedem lovorik, od tega dva naslova državnega prvaka. V prvenstvu Poljske je Radović na 227 tekmah dosegel 54 golov.

Vir: youtube

Strateg Olimpije Marko Nikolić ni skrival navdušenja nad novo odmevno okrepitvijo, ki se bo v napadu priključila Ezekielu Hentyju, Blessingu Elekeju in Juliusu Wobayu: »S prihodom Miroslava Radovića smo dobili novo širino oziroma dimenzijo v konici napada. Ni skrivnost, da smo potrebovali vsaj še enega izkušenega igralca, ki bo s svojim znanjem in vplivom pomagal ostalim trem napadalcem pri soočanju s vsakodnevnimi pritiski in visokimi pričakovanji. Čeprav se nam bo priključil šele v zadnji tretjini priprav na spomladanski del sezone, sem prepričan, da bo velika dodana vrednost za naše moštvo.«

 

Deli s prijatelji