EVROPSKA LIGA

VIDEO: Berić v polno proti Rosenborgu

Objavljeno 18. september 2015 01.03 | Posodobljeno 18. september 2015 01.03 | Piše: STA, S. U.

Po torkovih in sredinih tekmah nogometne lige prvakov so prve tekme odigrali tudi v evropski ligi.

Robert Berič je na drugi tekmi v dresu francoskega Saint-Etienna zadel že v 4. minuti.

Po torkovih in sredinih tekmah nogometne lige prvakov so prve tekme odigrali tudi v evropski ligi. Med številnimi klubi je tudi šesterica klubov, kjer igrajo Slovenci, največ pozornosti pa je požel Robert Berić, ki je na drugi tekmi v dresu francoskega Saint-Etienna zadel že v 4. minuti.

Berić je tekmo začel v prvi postavi francoskega prvoligaša, na svoji drugi tekmi v dresu Saint-Etienna, debitiral je konec tedna na prvenstvenem srečanju proti Montpellieru, pa ni potreboval dolgo, da se je vpisal med strelce proti Rosenborgu. Slovenski reprezentančni napadalec je zadel že v četrti minuti. Končni rezultat je bil 2 : 2.

V prvi postavi Villarreala je začel tudi Bojan Jokić. Slovenski reprezentančni branilec je odigral vseh 90 minut, španski klub pa je z 1 : 2 klonil proti Rapidu iz Dunaja, nekdanjemu klubu Berića.

V začetni enajsterici Fiorentine je bil Josip Iličić, ki je s svojim klubom proti Baslu izgubil z 1 : 2. Iličić je odigral prvi polčas.

Tim Matavž je bil četrti Slovenec v prvi postavi svojega kluba. Nemški Augsburg, kjer si kruh službi slovenski napadalec, je uvodoma igral proti Athleticu iz Bilbaa in izgubil z 1 : 3. Matavž je igral do 66. minute.

Partizan Gregorja Balažica je igral proti nizozemskemu AZ Alkmaarju in zmagal s 3 : 2. Balažic je odigral vso tekmo, prejel je rumeni karton.

Ažbe Jug ni bil v kadru portugalskega Sportinga. Lizbončani so z 1 : 3 izgubili proti Lokomotivi iz Moskve.

Deli s prijatelji