SREČANJE

V Koper prihaja 2000 navijačev Hajduka

Objavljeno 16. julij 2015 11.36 | Posodobljeno 16. julij 2015 11.36 | Piše: STA, Mo. S.

Prireditelji opozarjajo, da bo zaradi zagotovitve čim večje varnosti v času tekme v širši okolici stadiona veljal poseben varnostni režim.

LJUBLJANA – Potem ko je v torek svoj prvi del naloge v 2. predkrogu nogometne lige prvakov opravil Maribor, danes prvi del obračuna v 2. predkrogu evropske lige čaka še Koprčane. Izbranci Rodolfa Vanolija bodo na Bonifiki ob 19. uri gostili splitski Hajduk.

Kapetan Ivica Guberac poudarja, da na Bonifiki ne smejo prejeti zadetka. Vlogo favorita sicer prepušča Splitčanom, a dodaja, da bodo svojo kožo drago prodali. Koprčani so v prvem predkrogu s skupnim izidom 3 : 2 izločili Vikingur, Hajduk pa je bil s 7 : 3 boljši od estonskega Sillamäeja iz Kaleva.

Več kot 2000 jih bo

Organizatorji tekme na Bonifiki pričakujejo več kot 2000 Hajdukovih navijačev, zanimanje za tekmo je veliko tudi pri domačih navijačih. A zaradi pravil Evropske nogometne zveze tokrat ne bodo mogli zapolniti montažnih tribun, tako da bo na voljo le 2592 sedišč.

Prireditelji še opozarjajo, da bo zaradi zagotovitve čim večje varnosti v času tekme v širši okolici stadiona veljal poseben varnostni režim in da naj gledalci na stadion pridejo vsaj pol ure pred tekmo.

Deli s prijatelji