TURNIR

SiOL POKAL v Mariboru: Ribičija Team slavila

Objavljeno 02. julij 2013 20.00 | Posodobljeno 02. julij 2013 20.00 | Piše: S. N.
Ključne besede: SiOL POKAL

Vseslovenski turnir v malem nogometu.

Na tretje mesto se je uvrstila ekipa Dream Team, na drugo G. Iršič, zmagovalka pa je v zadnji minuti tekme postala Ribičija Team (foto: Urša Drofenik).

MARIBOR – Maribor je 29. in 30. junija v središču mesta gostil SiOL POKAL, vseslovenski turnir v malem nogometu. Da gre za nogometno mesto, je bilo opaziti zlasti v nedeljo, ko si je na finalni dan prav vsaka ekipa močno želela zmage. Tretje mesto je osvojila ekipa Dream Team, v finalu pa je bila ekipa Ribičija Team boljša od ekipe G. Iršič (1 : 0).

Najboljši igralec turnirja je postal Zoran Videčnik, vratar ekipe G. Iršič, najboljši strelec pa David Šajnovič iz ekipe Dream Team. Za popestritev tekmovalnega nogometnega vzdušja sta poskrbeli tudi dve revijalni tekmi. Med sabo so se pomerili otroci iz NK Maribor Tabor in Nogometne šole Marinko Galić ter ekipa medijske hiše Večer in obiskovalci. Zabavnejšo plat nogometa pa so navijači lahko doživeli, ko sta se v strelih na gol z obiskovalci turnirja pomerila radijec Miha Deželak in komik Tin Vodopivec.

Deli s prijatelji