TRAGEDIJA

Sinoči ubili nogometnega vratarja, storilci na begu

Objavljeno 27. oktober 2014 11.04 | Posodobljeno 27. oktober 2014 11.04 | Piše: D. P., STA

»To je tragična izguba za njegovo družino, moštvo Orlando Pirates in vso državo,« je dejal predsednik kluba Irvin Khoza.

PRETORIA – Republiko Južno Afriko, gostiteljico nogometnega svetovnega prvenstva 2010, je v nedeljo pretresla vest o nasilni smrti nogometnega reprezentančnega vratarja Senza Meyiwe. Novico je tamkajšnja policija sporočila kar po twitterju, podrobnosti pa bo razkrila na danes.

Med prevozom umrl

Po prvih podatkih so neznanci kapetana ekipe Orlando Pirates ustrelili v nedeljo zvečer v njegovi hiši, med prevozom v bolnišnico pa je umrl. Novico o smrti 27-letnega vratarja so potrdili tudi v klubu. Policija je do zdaj razkrila le, da sta v hišo okrog 20. ure vdrli dve osebi, tretja je ostala pred njo. Po dejanju je trojica zbežala.

Kriv mobilni telefon?

Po neuradnih podatkih pa so vratarja ustrelili v hiši prijateljice, vzrok za strele pa naj bi bil rop prenosnega telefona, ki naj bi ga vlomilci zahtevali od Mejiwe. »Le kako lahko nekoga ubiješ zaradi mobilnega telefona?« se je ob vprašal njegov soigralec Tsepo Masilela in dodal, da ga bodo pogrešali vsi.

»To je tragična izguba za njegovo družino, moštvo Orlando Pirates in vso državo,« pa je dejal predsednik kluba Irvin Khoza.

Deli s prijatelji