TRANSFER

Sin Bratuškove v Anglijo, tam bo igral nogomet

Objavljeno 04. avgust 2014 12.16 | Posodobljeno 04. avgust 2014 12.17 | Piše: D. P.

Oskar je prišel v Domžale iz kranjskega Triglava, kjer je bil tudi državni prvak v selekciji U15, z zbiranjem naslovov nadaljuje tudi v Domžalah (kadeti).

Premierkin sin Oskar. Foto: NK Triglav

DOMŽALE – Oskar Cvjetičanin, branilec nogometnega prvoligaša iz Domžal, je blizu selitve v Anglijo. Okrepil naj bi zasedbo otoškega prvoligaša Southamptona, poroča Nogomania. Vest so potrdili tudi v Domžalah. Še več, izvedeli smo, da je Oskar danes dopoldne že odpotoval v Anglijo. Pričakovati je, da se bo domov vrnil s pogodbo v žepu.

Iz Triglava

Oskar je prišel v Domžale iz kranjskega Triglava, kjer je bil tudi državni prvak v selekciji U15, z zbiranjem naslovov nadaljuje tudi v Domžalah (kadeti). Bodoči nogometni zvezdnik ima slavno mamo, premierko v odhajanju Alenko Bratušek, ki redno zahaja na nogometne tekme svojega sina.

Tudi reprezentant

Šestnajstletnik je tudi slovenski reprezentant selekcije do 17 let, s katero je letos spomladi zmagal na mednarodnem turnirju pokal narodov. Očitno bo mož in oče Mitja (MićoCvjetičanin ostal sam v Sloveniji. Še posebej, če bi Alenka Bratušek postala evropska komisarka.

Kdo vabi Oskarja?

Nogometni klub Southampton je bil ustanovljen leta 1885, lastnica kluba je bogata Švicarka Katharina Liebherr. Klubu predseduje in ga operativno vodi njen rojak in nekdanji hokejski trener Ralph Krüger. Trener članske ekipe je nekdanji nizozemski reprezentant Ronald Koeman, njegov pomočnik pa njegov starejši brat Erwin Koeman.

 

Deli s prijatelji