RIVALA

Samir Handanović dobil novega soigralca

Objavljeno 22. avgust 2012 15.32 | Posodobljeno 22. avgust 2012 15.32 | Piše: D. P., STA

Cassano bo dobil po tri milijone na sezono, Pazzini pa 2,8.

V soboto se je veselil zadetka, zvečer pa so se začele težave s srcem

MILANO – Italijanska nogometna kluba Milan in Inter sta v sredo dokončala že nekaj dni napovedano rošado igralcev. Antonio Cassano se je iz Milana preselil k Interju (kjer je Samir Handanović na prisilnem počitku), nasprotno pot pa je opravil Giampaolo Pazzini. Oba kluba sta svojima novima okrepitvama že izrekla dobrodošlico na spletnih straneh, že danes pa bosta igralca trenirala z novimi soigralci.

Po težavah s srcem spet nazaj

Po poročanju italijanskih medijev bo Cassano na leto dobil tri milijone evrov, sklenil pa je triletno pogodbo. Cassano se je letos spomladi uspešno vrnil na igrišča, potem ko je lani prestal manjši poseg na srcu in je za Italijo igral tudi na nedavnem evropskem prvenstvu.

Moratti se ga je razveselil

»Antonio je zelo samosvoj igralec. Po operaciji srca se je z izjemno voljo vrnil in pokazal, da je pravi,« novega člana kluba ni mogel prehvaliti predsednik Interja Massimo Moratti.

Za nekaj podobnega se je dogovoril Pazzini. Z Milanom je prav tako sklenil triletno pogodbo, dobil pa bo 2,8 milijona evrov na leto. Milan je za 28-letnega napadalca mestnemu tekmecu odštel še sedem milijonov evrov odškodnine.
 

Deli s prijatelji