ODSTOP

Rudonja ni več pri Luki Koper

Objavljeno 12. oktober 2012 17.33 | Posodobljeno 12. oktober 2012 17.33 | Piše: R. T., STA

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant je deloval kot oglednik in menedžer kluba, a je odstopil, ker da ne more več opravljati funkcije po pričakovanjih.

KOPER – Mladen Rudonja, nekdanji slovenski nogometni reprezentant, ni več vodja stroke v nogometnem prvoligašu Luka Koper. »Danes dopoldne je direktorju kluba Valterju Valenčiču podal svojo odstopno izjavo. Na mesto vodje stroke upravni odbor kluba ne bo imenoval nikogar,« so zapisali na spletni strani koprskega prvoligaša.

»Nepreklicno odstopam z mesta vodje stroke. Svoj nepreklicni odstop utemeljujem in opravičujem z dejstvom, da dela v Luki Kopru ne morem več opravljati, kot si želim in se od mene pričakuje,« je pojasnil Rudonja.

Rudonja je v koprski klub prišel po koncu lanske sezone. Njegova poglavitna naloga je bila krepitev vezi med igralci in upravo. Z odhodom Milivoja Bračuna in prihodom novega trenerskega štaba, ki ga vodi Rodolfo Vanoli, te potrebe ni več, zato so v Luki Kopru tudi zaradi racionalizacije stroškov odstop Rudonje sprejeli.

Naslednika Rudonje ne bodo iskali, če pa bi bilo to vendarle treba, bodo ustrezno osebo poiskali v lastnih vrstah.

Deli s prijatelji