OPRAVIČILO

Ronaldo ni žalosten zaradi denarja

Objavljeno 05. september 2012 11.48 | Posodobljeno 05. september 2012 12.00 | Piše: R. T.

Prvi zvezdnik Real Madrida je navijačem sporočil, da pri njegovem slabem počutju v slačilnici ne gre za denar.

MADRID – Ker je dvignil toliko prahu z nedeljsko izjavo, da je »žalosten iz profesionalnih razlogov in v klubu že vedo, zakaj je tako«, se je Cristiano Ronaldo včeraj oglasil prek twitterja.

»Ker sem žalosten in sem to tudi povedal, je to povzročilo veliko zmešnjavo. Obtožen sem, da hočem več denarja, toda nekega dne se bo izkazalo, da ni tako. Navijačem Real Madrida zagotavljam, da to ne bo vplivalo na mojo motiviranost, predanost, zavezanost in željo po osvojitvi vseh možnih lovorik. Imam preveč samospoštovanja in spoštovanja do Reala, da bi prispeval manj, kot pa sem sposoben,« poroča agencija Reuters.

Na zadnji prvenstveni tekmi z Granado se Ronaldo sploh ni veselil svojih dveh zadetkov. Takoj so se začela ugibanja, da hoče 27-letni Portugalec, ki od kraljevega kluba na leto prejme 11 milijonov evrov, dobiti izdatnejšo pogodbo. Menda so se že oglasili bogati snubci (angleški Manchester City in francoski PSG), ki bi v svojih vrstah radi videli Ronalda ter so pripravljeni in predvsem zmožni madridskemu klubu plačati odškodnino preko 100 milijonov evrov.

Zdaj pa je, kot kaže, Ronaldo sam storil korak nazaj. Očitno se mu je nekaj zamerilo v slačilnici galaktikov. Za kaj natančno gre, bo verjetno kmalu jasno. Odlični napadalec je dal vedeti, da v klubu ne čuti zadostne podpore. Njegov soigralec Alvaro Arbeloa je že dejal, da so pripravljeni vsi soigralci pokazati več naklonjenosti do Ronalda, če to potrebuje.

 

Deli s prijatelji