NOGOMETNA

Rekorder bo še naprej brcal za Celje

Objavljeno 05. junij 2013 10.37 | Posodobljeno 05. junij 2013 10.39 | Piše: STA, D. P.

»Z vodilnimi smo se na hitro vse skupaj dogovorili. Praktično v slabih petih minutah je bilo vse jasno. Vesel sem, da klub v meni vidi, da še lahko pomagam prvi ekipi ter s tem vsem mlajšim fantom, s katerimi smo fantastična klapa. Še naprej se bom trudil, da dam vse od sebe in pomagam ostalim.«

Sebastijan Gobec, nogometaš Celja.

CELJE – Nogometni klub iz Celja je podaljšal sodelovanje z najizkušenejšima članoma prvega moštva. Gre za kapetana Sebastjana Gobca in vratarja Amela Mujčinovića, ki sta postala že pravi zaščitni znak rumeno-modre zasedbe in bosta tudi v prihodnje zastopala barve kluba. Oba sta podpisala novi enoletni pogodbi.

Dogovor v petih minutah

»Z vodilnimi smo se na hitro vse skupaj dogovorili. Praktično v slabih petih minutah je bilo vse jasno. Vesel sem, da klub v meni vidi, da še lahko pomagam prvi ekipi ter s tem vsem mlajšim fantom, s katerimi smo fantastična klapa. Še naprej se bom trudil, da dam vse od sebe in pomagam drugim,« je bil zadovoljen Gobec.

Ponoviti rezultate

»Občutki so resnično prijetni, saj sem vedno bil in tudi vedno bom pripravljen pomagati ekipi ter tudi vsem najmlajšim. Zadovoljen sem in obenem hvaležen vsem v klubu, ki verjamejo vame. To mi izredno veliko pomeni in mi daje dodaten zagon, je pa trenutna članska ekipa zelo mlada in dobra. Vsak posameznik je zagotovo zmožen narediti še korak naprej in verjamem, da lahko v novi sezoni ponovimo rezultate in uspehe iz pretekle, ki se je končala pred nekaj dnevi,« je dejal Mujčinović. Celje je sezono končal na petem mestu prvenstvene lestvice.

Za nogometaše Celja se bo nova sezona začela 4. julija, ko bo na sporedu prva tekma 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo, povratna tekma bo teden dni kasneje. Nasprotnika bodo Celjani dobili 24. junija. Sezona domačega prvenstva se bo začela 13. julija.

 

Deli s prijatelji