RAZPRODANO

Razkurjeni navijači NK Maribor, preprodajalci že na delu

Objavljeno 11. september 2014 14.43 | Posodobljeno 11. september 2014 14.13 | Piše: A. L.

To pomeni, da se utegnejo cene vstopnic za posamezne tekme krepko dvigniti.

MARIBOR – Včeraj ob 9.58 je bil prodan še zadnji komplet vstopnic za ligo prvakov (Sporting, Chelsea, Schalke), je Nogometni klub (NK) Maribor sporočil prek facebooka. Navijači, ki so želeli priti do vstopnic, so tako morali v vrsto stopiti že ponoči ali zgodaj zjutraj. Vsi preostali so ostali brez njih.

Eni razočarani, drugi optimisti

Mnogi navijači so nad načinom prodaje, ki je sicer takšen, kot ga izvajajo drugod, razočarani, saj so si želeli vstopnice za posamezne tekme. Drugi jim očitajo, da so namesto navijačem več tisoč vstopnic brezplačno podelili sponzorjem. Nekateri navdušenci pa kljub temu, da so ostali brez vstopnic, niso izgubili veselja in vijoličnim obljubljajo podporo izpred stadiona.

Kupcev se tare, pripravljeni plačati več

Nekaj kart se že prodaja na različnih omrežjih. Na spletni prodajalni bolha.com smo izbrskali nekaj vstopnic, a povpraševanja je več, kot je ponudbe. To pomeni, da se utegnejo cene vstopnic za posamezne tekme krepko dvigniti. Nekateri že v oddanih oglasih, prek katerih želijo, da se jim javijo prodajalci, pišejo, da so pripravljeni odšteti več, kot so vstopnice dejansko stale.



Kakšne so vaše izkušnje? Pišite nam.

Deli s prijatelji