ZMAJEVO GNEZDO

Radosavljević okrepil Olimpijo, prihaja še Apatič

Objavljeno 26. september 2013 16.14 | Posodobljeno 26. september 2013 16.18 | Piše: R. T.

Nogometnega prvoligaša Olimpijo je okrepil izkušeni reprezentant Aleksander Radosavljević, ki je eden od štirih novincev v tem mesecu.

LJUBLJANA – Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je svoje vrste tudi uradno okrepil z dolgoletnim slovenskim reprezentantom Aleksandrom Radosavljevićem. Štiriintridesetletni vezist bo po poročanju Olimpijine spletne strani zeleno-beli dres nosil vsaj do konca koledarskega leta.

»Hočem pomagati tej dokaj mladi ekipi. Upam, da bomo naredili korak naprej, igrali dobro in se dvignili po lestvici. Po več treningih bo slika bolj jasna. Včeraj sem gledal tekmo, Olimpija je kakovostna. Mislim, da lahko s svojimi izkušnjami pomagam tudi mlajšim igralcem. Verjamem, da jim bo moja pomoč prišla prav. Bil sem v procesu treninga, kar se fizične priprave tiče, ne bi smel imeti težav,« je za spletno stran Olimpije povedal Radosavljević, ki je včeraj s tribune spremljal zmago Olimpije proti Luki Koper.

Kranjčan je nazadnje igral na Nizozemskem za ADO Den Haag, zunaj slovenskih meja pa nastopal zadnjih deset let. Radosavljević je v zvezni vrsti slovenske reprezentance odigral 39 tekem, nazadnje je za izbrano vrsto igral pred dobrimi tremi meseci na kvalifikacijski tekmi z Islandijo v Reykjaviku. Odigral je tudi vse tekme za Slovenijo na svetovnem prvenstvu leta 2010 v Republiki Južni Afriki.

Ljubljanski klub pa bo v prihodnjih dneh, verjetno v ponedeljek, svoje vrste okrepil še z bočnim branilcem Tadejem Apatičem, nekdanjim nogometašem Domžal, nazadnje pa s članom moldavskega Šerifa iz Tiraspola.

Že pred tem so se v Ljubljani okrepili tudi z Markom Vukčevićem, Nikolo Nikezićem in Milanom Anđelkovićem.

Deli s prijatelji