LEGENDA

Puyol ostaja v Barceloni

Objavljeno 30. maj 2014 18.31 | Posodobljeno 30. maj 2014 18.31 | Piše: STA, D. P.

»Bo blizu vseh ekip, to bo edinstvena priložnost. Pred leti smo govorili, kaj bo zanj najboljše. Prepričan sem, da je spoznal, da je v tem najbolj uživa.«

Ostal bo v klub, ki mu je dal najboljša leta svoje kariere.

BARCELONA – Legendarni nogometaš španskega velikana Barcelone, 36-letni Carles Puyol, ki je zaradi dolgotrajne poškodbe kolena prekinil kariero, je v Barceloni že dobil vlogo. Puyol bo del strokovnega dela ekipe, deloval pa bo kot asistent športnega direktorja Andonija Zubizarrete.

Nekaj oddiha

»Imenovanje Puyola pomeni, da bo eden največjih kapetanov v klubski zgodovini ostal v klubu,« so sporočili iz Barcelone. »Rabim nekaj časa za počitek in nadaljevanje rehabilitacije kolena, toda res se veselim. Navdušen sem nad novim delom v mojem življenju,« pa je povedal Puyol, ki je za Barcelono v 15 letih zbral 593 nastopov.

Vključen v projekt

Zubizarreta je dejal, da bo Puyol deloval v klubskih projektih, predvsem na področju marketinga, financ in pri prestopih igralcev. »Bo blizu vseh ekip, to bo edinstvena priložnost. Pred leti smo govorili, kaj bo zanj najbolje. Prepričan sem, da je spoznal, da je v tem najbolj uživa,« pa meni športni direktor katalonskega kluba.

Deli s prijatelji