VELIKI PREOBRAT

Prihaja Didier Drogba v Barcelono?

Objavljeno 26. junij 2012 20.30 | Posodobljeno 26. junij 2012 20.33 | Piše: Mi. S.

Po poročanju španskih medijev je Drogba danes že na poti v katalonsko prestolnico, jutri pa naj bi podpisal pogodbo ...

BARCELONA – Le pet dni za tem, ko je nogometni zvezdnik Didier Drogba javno objavil, da bo prihodnjo sezono začel v kitajskem moštvu Shanghai Shenhui, je danes prišlo v tej zgodbi do neverjetnega preobrata.

Po poročanju katalonske televizijske postaje TV3 naj bi danes Drogba prišel v Barcelono, kjer ga bo pričakal predsednik kluba Sandro Rosell, jutri pa naj bi že podpisal pogodbo s španskim klubom.

Ta televizija trdi, da ima bivši napadalec letošnjega evropskega klubskega prvaka Chelseaja v svoji pogodbi s kitajskim klubom posebno klavzulo, po kateri lahko takoj prekine pogodbo, če ga k sebi povabi ena in edina Barcelona.

Dvojni preobrat

Med vsemi temi govoricami, pa so se oglasili še predstavniki Drogbaja, ki so novico katalonske televizije postavili na glavo. Zanikali so govorice in potrdili, da se Drogba vsekakor seli v klub Shanghai Shenhui.

Ob tem so poudarili, da v pogodbi ni nikakršne klavzule o Barceloni prav tako, pa Drogba ne načrtuje nobenega srečanja s predstavniki iz Barcelone.

Predstavniki Didierja Drogbaja so zatrdili, da se napadalec nedvomno seli v nogometni klub Shanghai Shenhua in ne načrtuje pogovorov o morebitnem prestopu v Barcelono.

Deli s prijatelji