NESREČNO

Pred tekmo z Argentino se je šest nogometašev zastrupilo s hrano

Objavljeno 07. junij 2014 20.29 | Posodobljeno 07. junij 2014 21.01 | Piše: K. K., Mo. S.

Neuradno je šesterica pristala na infuziji.

LJUBLJANA – »Večer pred tekmo z Argentino se je šest reprezentantov zastrupilo s hrano. Zdravniška služba se po najboljših močeh trudi, da jih pripravi,« je Nogometna zveza Slovenije (NZS) sporočila na twitterju.

Kot smo neuradno izvedeli, so vsi zastrupljeni dobili infuzijo.

Po poročanju STA bo tekma minila brez vratarja Samirja Handanovića, saj ta zaradi zastrupitve sploh ni zapustil hotela, kjer je nastanjena reprezentanca. Selektor Srečko Katanec pa ima pri sestavi prve enajsterice kopico težav. Načeto zdravje imajo tudi Boštjan Cesar, Dalibor Stevanović, Andraž Struna in Jan Oblak, ki ima ob tem poškodovano koleno, a z izjemo Handanovića so se vsi odpravili na tekmo.

Namesto njega bo v vratih Vid Belec, je poročal Val 202, tekmo pa bodo poleg kapetana Cesarja, Stevanovića in Strune najverjetneje izpustil tudi Erik Janža. Za Oblaka je bilo že po tekmi z Urugvajem jasno, da danes ne bo nastopil.

Čakajo jih Argentinci

Naj spomnimo, da bo slovenska nogometna reprezentanca drevi ob 20.45 po slovenskem času v La Plati igrala še drugo prijateljsko tekmo na južnoameriški turneji. Tekmec bo slovita Argentina.

Deli s prijatelji