PRAVICE

Pop TV in Kanal A brez lige prvakov

Objavljeno 07. junij 2012 14.39 | Posodobljeno 07. junij 2012 14.39 | Piše: D. P., STA

Najboljši nogomet bo odslej na Sportklubu in Telekomovi televiziji.

Utrinki iz Londona.

LJUBLJANA – Pravice za prenos tekem nogometne lige prvakov prihodnjih treh sezon je poleg Telekoma Slovenije pridobil tudi Telemach. Ta ima prednostni izbor sredinih tekem, pravice pa veljajo tudi za polfinalni tekmi in finalno tekmo lige prvakov.

Tudi na mobilnih telefonih

Kot so sporočili iz Telemacha, si bodo ljubitelji nogometa tekme lige prvakov lahko ogledali na televizijskih programih skupine Sportklub. Pravice predvajanja veljajo tudi za platformo D3GO, s pomočjo katere bodo lahko naročniki prvenstvo spremljali tudi prek telefona, tabličnega in prenosnega računalnika.

Za tri sezone

Vnovično sodelovanje s Telemachom je pozdravil tudi direktor družbe Sportklub Slovenija Marko Simeunović. »Kot televizijski program s športno vsebino vemo, da nogomet prednjači pred drugimi športi. Liga prvakov prinaša razburljive tekme, ki jih bomo ekskluzivno ponudili svojim gledalcem v naslednjih treh sezonah.«

Večina v lasti Telekoma

Pravice za prenos prvega izbora tekem v torek, vseh preostalih tekem v torek in tudi v sredo, razen prvega izbora sredinih tekem, je pridobil Telekom Slovenije.
 

Deli s prijatelji