1. SNL

Olimpija do točke v sodnikovem podaljšku, nova zmaga Krškega

Objavljeno 10. april 2016 21.04 | Posodobljeno 10. april 2016 23.13 | Piše: STA, S. U.

Zavrč je v Stožicah Ljubljančanom z remijem 1 : 1 odščipnil dragoceni dve točki v boju za naslov.

NOVO MESTO, LJUBLJANA – Nogometaši novomeške Krke in Celja so v 29. krogu remizirali 1 : 1. Celjani, ki so prekinili niz treh porazov, imajo tri točke prednosti pred Novomeščani. Pajač je s strelom po tleh ugnal Krkinega vratarja. A vodstvo ni trajalo dolgo, že pet minut pozneje je po podaji Fučka iz kota z glavo zadel Vučkić.

Olimpija Zavrč 1 : 1

Nogometaši ljubljanske Olimpije in Zavrča so prav tako igrali 1 : 1. Zavrč je Ljubljančane v večini tekme umiril, nekoliko srečno dosegel vodilni zadetek, domači pa so po neprepričljivi igri šele v sodniškem dodatku prišli do točke. To pomeni, da zdaj Mariborčanom bežijo le še za dve točki. Oba zadetka na tekmi je dosegel Eleke. V 68. minuti v domačo mrežo, nato pa je le zadel pravo za izenačenje.

Luka Koper Krško 0 : 1

Medtem pa je Luka Koper izgubila proti Krškemu z 0 : 1. Krčani so na tretjem zaporednem gostovanju tretjič zmagali in tako točkovno ujeli šestouvrščene Velenjčane, Koprčanom, ki ostajajo osmi, pa so pobegnili že za štiri točke. Hotić je v 35. minuti izvrstno izvedel prosti strel z več kot 20 metrov in malce z desne strani žogo poslal v zgornji bližnji kot domačih vrat.  

 

Deli s prijatelji