POTRJENO

Olimpija bo gostila Chelsea

Objavljeno 10. junij 2014 23.33 | Posodobljeno 10. junij 2014 23.33 | Piše: STA, S. U.

Londonski klub je danes sporočil, da bo eno od štirih pripravljalnih tekem pred novo sezono odigral tudi v Ljubljani proti Olimpiji na stožiškem stadionu. Datum dvoboja je 27. julij.

LONDON – Ljubljanskim ljubiteljem nogometa se kljub ne preveč uspešni sezoni prvoligaša Olimpije poleti obeta vrhunski spektakel. Londonski Chelsea je namreč danes sporočil, da bo eno od štirih pripravljalnih tekem pred novo sezono odigral tudi v Ljubljani proti Olimpiji na stožiškem stadionu. Datum dvoboja je 27. julij.

Na spletni strani londonskega kluba so danes zapisali, da je zdaj dokončno potrjen urnik poletnih pripravljalnih tekem. Tekmeci Chelseaja bodo avstrijski prvoligaš WAC iz Volšperka, Olimpija Ljubljana, Vitesse Arnhem in Werder Bremen, vse tekme pa bodo igrali v gosteh, in sicer v Avstriji, Sloveniji, na Nizozemskem in v Nemčiji.

Pripravljalna turneja se bo začela 23. julija v Celovcu, na Chelseajevi strani pa za to tekmo tudi že ponujajo možnost nakupa vstopnic. Olimpija bo na vrsti naslednja, tekma v Stožicah bo v nedeljo, 27. julija, ura pa še ni določena. Nato bodo Londončani odšli v Vitesse, kjer bo tekma z Arhemom 30. julija, z Werderjem pa bodo igrali 3. avgusta. Za zadnje tri tekme za zdaj vstopnic še ni mogoče kupiti.

Deli s prijatelji