MLADINCI NA KOLENIH

Nov kolaps, danes Maribor – Chelsea 0 : 7

Objavljeno 05. november 2014 16.45 | Posodobljeno 05. november 2014 16.45 | Piše: STA, K. K.

Že pred tem so mladi nogometaši Maribora klonili proti Sportingu in Schalkeju, kar jih uvršča na zadnje mesto v skupini G.

Fotografija je simbolična.

LENDAVA – Mladi nogometaši Maribora so tudi v 4. krogu Uefine mladinske lige prvakov do 19 let izgubili. Po porazu z 2 : 0 v Londonu so jih tokrat vrstniki iz Chelseaja v Lendavi ugnali z visokim izidom 7 : 0 (5 : 0).

Že pred tem so mladi nogometaši Maribora klonili proti Sportingu in Schalkeju, kar jih uvršča na zadnje mesto v skupini G.

Po štirih odigranih tekmah so mariborski mladi nogometaši brez točk. V Lendavi proti novi generaciji londonskega kluba niso imeli možnosti, Londončani so tako v skupinskem delu že štirikrat zmagali. Že v prvem polčasu so povedli s 5 : 0, v drugem pa sta padla še dva gola.

Nogometaši Maribora se bodo drevi ob 20.45 v Ljudskem vrtu znova pomerili s Chelseajem. Gre za dvoboj četrtega kroga skupinskega dela lige prvakov, varovanci trenerja Anteja Šimundže pa bodo moči z angleškim klubom merili že drugič v 14 dneh. Pred dvema tednoma so igralci londonske ekipe Maribor doma premagali visoko s 6 : 0.

Tekmo bodo v razprodanem Ljudskem vrtu, na dvoboj prihaja tudi nekaj več kot 600 podpornikov londonskega kluba, sodili Italijani Daniele Orsato, Renato Faverani in Andrea Stefani.

Deli s prijatelji