SPREMEMBE

Nekdanji slovenski reprezentant bo direktor v Kopru

Objavljeno 20. avgust 2014 13.11 | Posodobljeno 20. avgust 2014 13.11 | Piše: STA, D. P.

»Andreju Poljšaku, ki se je v teh letih izjemno žrtvoval za klub, se zahvaljujem za opravljeno delo. V klubu ga potrebujemo, saj je dela v obilici. Želimo postati zgledno organiziran klub in prepričan sem, da smo na pravi poti.«

Matej Mavrič z zelenice v pisarno.

KOPER – Matej Mavrič je uradno postal novi športni direktor nogometnega prvoligaša Luka Koper. Nekdanji nogometaš koprskega kluba in slovenski reprezentant, ki je pred letom dni odigral zadnjo tekmo za Koprčane, je doslej opravljal naloge tehničnega vodje.

Namesto Poljšaka

Po besedah predsednika kluba Anteja Guberca je Mavričevo imenovanje korak naprej k boljši organiziranosti. Andrej Poljšak, ki je doslej polprofesionalno opravljal tako naloge športnega direktorja kot tudi številne druge, se bo odslej bolj posvetil upravnim nalogam in preostalim področjem delovanja.

»Z Matejem Mavričem smo dobili pravega človeka na pravem mestu,« je poudaril Guberac. »Andreju Poljšaku, ki se je v teh letih izjemno žrtvoval za klub, se zahvaljujem za opravljeno delo. V klubu ga potrebujemo, saj je dela v obilici. Želimo postati zgledno organiziran klub in prepričan sem, da smo na pravi poti.«

Spremembe v slačilnici

Mavrič se je v novi vlogi zahvalil dvema nogometašema, ki sta zapustila klub, Miroslavu Čovilu in Goranu Galešiču, Bonifiko pa je zapustil tudi mladi napadalec Žiga Smrtnik, ki ga je Luka Koper za šest mesecev posodila novemu prvoligašu Radomljam.

Deli s prijatelji