PRIPADA OLIMPIJI

Napačne navedbe: Ačimović ostaja v zmajevem gnezdu

Objavljeno 16. oktober 2014 18.32 | Posodobljeno 16. oktober 2014 18.32 | Piše: STA, S. U.

»Širši športni javnosti želim sporočiti, da moje misli in srce popolnoma pripadajo zeleno-beli barvi.«

Milenko Aćimović.

LJUBLJANA – Športni direktor ljubljanske Olimpije Milenko Ačimović ostaja v zmajevem gnezdu. Tako Olimpija kot Ačimović sta kot napačne zavrnila medijske navedbe o selitvi v Avstrijo, kjer naj bi prevzel mesto športnega direktorja v vrstah tamkajšnjega prvoligaša z Dunaja Austrie.

Ime športnega direktorja nogometnega kluba Olimpije je bilo v zadnjih nekaj dneh pogosto omenjeno v zvezi z morebitnim odhodom na Dunaj, kjer naj bi po navedbah avstrijskih in kasneje tudi slovenskih medijev prevzel kadrovanje članskega moštva pri svojem nekdanjem delodajalcu.

Šlo je za napačne navedbe

Ni skrivnost, da je Ačimović zelo priljubljen v avstrijski prestolnici, vendar pa to ne more biti podlaga za številne napačne navedbe medijskih hiš, da se ta 37-letni nekdanji nogometaš seli k severnim sosedom Slovenije, sporočajo iz Olimpije.

»Na medijska natolcevanja sem vajen še iz časov aktivnega igranja nogometa, tako da me dejansko ne presenečajo. Širši športni javnosti želim sporočiti, da moje misli in srce popolnoma pripadajo zeleno-beli barvi. V Olimpiji smo ponosni na dosedanje dosežke moštva, ki deluje kot skladna družina. Drži dejstvo, da imam veljavno pogodbo s klubom do konca sezone 2014/15, a to je le kos papirja in nič več. Če bi želel, bi lahko že letos podpisal desetletno pogodbo. Veliko več mi pomeni iskren dogovor in stisk roke s predsednikom kluba,« je ovrgel vse glasnejše govorice o odhodu v dunajsko Austrio športni direktor Olimpije Ačimović.

Deli s prijatelji