MENJAVA

Namesto Srebrniča bo Goričane vodil Kavčič

Objavljeno 11. november 2014 18.21 | Posodobljeno 11. november 2014 18.21 | Piše: STA, P. Pa.

Po le enem mesecu imajo nogometaši Nove Gorice spet novega trenerja.

NOVA GORICA – Nogometni prvoligaš iz Nove Gorice ima po vsega enem mesecu znova novega trenerja. Dosedanji trener prve ekipe Nogometnega društva Gorica Miran Srebrnič je iz osebnih razlogov podal odstopno izjavo. Njegovo funkcijo bo prevzel vodja nogometne šole kluba in trener mladinske ekipe Iztok Kavčič, so sporočili iz kluba.

Štiriinštiridesetletni Srebrnič, nekdanji branilec Gorice, je odstopil po sobotnem porazu v slovenskem prvenstvu, ko je Gorica v Celju izgubila z 0 : 2.

Goričani so na 17 prvenstvenih tekmah osvojili le 12 točk ter so trenutno pri repu prvenstvene razpredelnice, na osmem mestu lestvice, in jih najverjetneje čaka boj za obstanek v prvi ligi s predzadnje- in zadnjeuvrščenim moštvom Krke in Radomelj. Pod Srebrničevim vodstvom, ki je na trenerski položaj prišel 6. oktobra, so Goričani premagali le Radomlje ter štirikrat izgubili, hkrati pa izpadli v pokalu proti Kopru.

Srebrnič je postal glavni trener po odhodu 47-letnega italijanskega trenerja Luigija Apollonija, ki je brez službe v Novi Gorici ostal pretekli mesec po prvenstvenem porazu proti Luki Koper z 0 : 1.
 

Deli s prijatelji